fredag 19 juni 2015

Årets tackföriår-present fixad!

Varje sommar, innan vi går på sommarlov från förskolan ger vi fröknarna en present. Inget stort, inget märkvärdigt.. Även om vi skulle vilja ge dem SÅ mycket mer. De är guld värda och jag är så glad att Viggo och Charlie går just där och just med dem. Viggo har gått där i tre år nu, så de känner varann rätt bra. :) Och Charlie och fröknarna lär känna varann mer och mer.

Det är ju hos fröknarna på förskolan de tillbringar större delen av dagen när vi jobbar. Det är fröknarna som tar han om våra skatter. Torkar deras snoriga näsor. Tröstar när de är ledsna och gjort illa sig. Det är fröknarna som ser till att de får frukost, lunch och mellis. De ser till att barnen får vila, sova och leka.  Det är fröknarna som hittar på roliga saker, aktiviteter och utflykter. Och de ser till att varje barn har det bra och hänger med i sin takt. Under tiden är vi på våra jobb och vet att våra barn har det bra på förskolan. Vi är trygga med att veta det.

Som sagt. De är guld värda.

I år blev det presenter i form av en liten flarra fräsch citronlemonad och chokladpraliner i olika smaker. Och ett litet tackkort.. Och Viggo, han ritade ett portätt av varje fröken. :) (Syns dock inte på bilderna.)

Tack för i år, kära fröknar!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar